COFFEE SCHOOL

საექსპერტო ტრენინგი

პრაქტიკული უნარები

კარიერის ამაღლება

ისწავლე პროფესიონალისგან და დასაქმდი კურსის გავლის შემდეგ

კურსები შედგება როგორც თეორიული, ისე პრაქტიკული ნაწილისგან, სადაც შეძლებთ დაეუფლოთ ყავის მომზადებისთვის საჭირო ტექნიკებს.


კურსის დასრულების შემდეგ გაიცემა სერტიფიკატი. წარმატებული კურსდამთავრებულები კი, მიიღებენ დასაქმების შესაძლებლობას.

აღმოაჩინეთ იდეალური ყავის მომზადების საიდუმლო ჩვენს ბარისტასთან ერთად

Aram

ბარისტა არამ ოგანეზოვი 15 წელია რაც ყავის ინდუსტრიაშია. მისთვის ეს სფერო თავგადასავლებით და ამოუწურავი შესაძლებლობებითაა სავსე. სწორედ ამიტომ არ წყვეტს წინსვლას ამ მიმართულებით და მუდმივად ეძებს ახალ საინტერესო გამოწვევებს.

 

2019-2022 წლებში ის საქართველოს ბარმენთა ასოციაციის ვიცეპრეზიდენტი იყო.

 

2022 წლიდან მუშაობს ბარისტად JDE Professional-ის გუნდში.

 

2023 წელს კი SCA-ს სერტიფიცირება მოიპოვა.

 

პარალელურად, 6 წელია რაც ტრენერია და ეხმარება დაინტერესებულ ადამიანებს შეისწავლონ ყავის მომზადების ტექნიკები. მისი თეორიული თუ პრაქტიკული ცოდნა უკვე ათეულობით ადამიანს დაეხმარა ახალი პროფესიის დაუფლებაში და წარმატებული კარიერის დაწყებაში.

სწორედ არამი იქნება ჩვენი ბარისტა სკოლის ტრენერი, რომელიც აქტიურად დაგეხმარებათ სიახლეებით სავსე გზაზე.

ბარისტას ექსპრეს
კურსი

ორშაბათი-პარასკევი 10:00-12:00
ხანგრძლივობა: 5 დღე / 10 საათი

1 დღე:

თეორია - ყავის ისტორია და წარმოშობა

2 დღე:

თეორია - თეორია - ბარისტას ეთიკა და ტერმინოლოგია

3 დღე:

პრაქტიკა - ესპრესო და საფქვავი

4 დღე:

პრაქტიკა - რძის ამოყვანა / კაპუჩინო

5 დღე: გამოცდა​

450₾

ბარისტას საბაზისო
კურსი

ორშაბათი-პარასკევი 13:00-15:00
ხანგრძლივობა: 10 დღე / 20 საათი

1 დღე:

თეორია - ყავის ისტორია და წარმოშობა

2 დღე:

თეორია - ყავის დამუშავება და წარმოება

3 დღე:

თეორია - ბარისტას ეთიკა და ტერმინოლოგია

4 დღე:

თეორია - ყავის მომზადების მეთოდები

5 დღე:

თეორია - ესპრესოს ბაზა და სასმელები

6 დღე:

პრაქტიკა - საფქვავის დაყენება/ესპრესო

7 დღე:

პრაქტიკა - რძის ამოყვანა / კაპუჩინო

8 დღე:

პრაქტიკა - ალტერნატიული ყავა

9 დღე:

პრაქტიკა - ცივი ყავა

10 დღე: გამოცდა

800₾

მენეჯერის
კურსი

ორშაბათი-პარასკევი 16:00-18:00
ხანგრძლივობა: 10 დღე / 20 საათი

1 დღე:

თეორია - ყავის ისტორია და წარმოშობა

2 დღე:

თეორია - ყავის დამუშავება და წარმოება

3 დღე:

თეორია - ბარისტას ეთიკა და ტერმინოლოგია

4 დღე:

თეორია - ყავის მომზადების მეთოდები

5 დღე:

თეორია - ესპრესოს ბაზა და სასმელები

6 დღე:

პრაქტიკა - საფქვავის დაყენება/ესპრესო

7 დღე:

ტექ.ბარათი და კალკულაცია

8 დღე:

თეორია - მენიუს შედგენა

9 დღე:

თეორია - პერსონალის მართვა

10 დღე: გამოცდა

1000₾

დაინტერესების შემთხვევაში შეავსეთ განაცხადი