COFFEE SCHOOL

საექსპერტო ტრენინგი

პრაქტიკული უნარები

კარიერის ამაღლება

ისწავლე პროფესიონალისგან და დასაქმდი კურსის გავლის შემდეგ

კურსები შედგება როგორც თეორიული, ისე პრაქტიკული ნაწილისგან, სადაც შეძლებთ დაეუფლოთ ყავის მომზადებისთვის საჭირო ტექნიკებს.


კურსის დასრულების შემდეგ გაიცემა სერტიფიკატი. წარმატებული კურსდამთავრებულები კი, მიიღებენ დასაქმების შესაძლებლობას.

აღმოაჩინეთ იდეალური ყავის მომზადების საიდუმლო ჩვენს ბარისტასთან ერთად

Aram

ბარისტა არამ ოგანეზოვი 15 წელია რაც ყავის ინდუსტრიაშია. მისთვის ეს სფერო თავგადასავლებით და ამოუწურავი შესაძლებლობებითაა სავსე. სწორედ ამიტომ არ წყვეტს წინსვლას ამ მიმართულებით და მუდმივად ეძებს ახალ საინტერესო გამოწვევებს.

 

2019-2022 წლებში ის საქართველოს ბარმენთა ასოციაციის ვიცეპრეზიდენტი იყო.

 

2022 წლიდან მუშაობს ბარისტად JDE Professional-ის გუნდში.

 

2023 წელს კი SCA-ს სერტიფიცირება მოიპოვა.

 

პარალელურად, 6 წელია რაც ტრენერია და ეხმარება დაინტერესებულ ადამიანებს შეისწავლონ ყავის მომზადების ტექნიკები. მისი თეორიული თუ პრაქტიკული ცოდნა უკვე ათეულობით ადამიანს დაეხმარა ახალი პროფესიის დაუფლებაში და წარმატებული კარიერის დაწყებაში.

სწორედ არამი იქნება ჩვენი ბარისტა სკოლის ტრენერი, რომელიც აქტიურად დაგეხმარებათ სიახლეებით სავსე გზაზე.

სამოყვარულო ექპრეს მასტერ კლასი

ხანგრძლივობა: 2 დღე

1 დღე:

თეორია - ყავისა და ყავის სასმელების წარმოშობის ისტორია და კლასიფიკაცია

2 დღე:

პრაქტიკა - ესპრესოს ბაზაზე კლასიკური სასმელების მომზადება

230₾

ბარისტას საბაზისო
კურსი

ხანგრძლივობა: 5 დღე

1 დღე:

თეორია - ყავისა და ყავის სასმელების წარმოშობის ისტორია და კლასიფიკაცია

2 დღე:

პრაქტიკა - ყავის საფქვავის გასწორება

3 დღე:

პრაქტიკა - რძის ამოყვანა და რძიანი სასმელების მომზადება

4 დღე:

პრაქტიკა - ცივი ყავა

5 დღე:

გამოცდა

400₾

მენეჯერის
კურსი

ხანგრძლივობა: 8 დღე

1 დღე:

თეორია - ყავისა და ყავის სასმელების წარმოშობის ისტორია და კლასიფიკაცია

2 დღე:

პრაქტიკა - ყავის საფქვავის გასწორება და ესპრესოს მომზადება

3 დღე:

პრაქტიკა - რძის ამოყვანა და რძიანი სასმელების მომზადება

4 დღე:

პრაქტიკა - ცივი ყავა

5 დღე:

თეორია - ობიექტის გახსნის ნაბიჯები / პერსონალის მართვა

6 დღე:

თეორია - ხარჯთაღრიცხვა და კალკულაცია

7 დღე:

თეორია - მენიუს შედგენა

8 დღე:

გამოცდა

500₾

დაინტერესების შემთხვევაში შეავსეთ განაცხადი