კურსები შედგება როგორც თეორიული, ისე პრაქტიკული ნაწილისგან, სადაც შეძლებთ დაეუფლოთ ყავის მომზადებისთვის საჭირო ტექნიკებს.
კურსის დასრულების შემდეგ გაიცემა სერტიფიკატი. წარმატებული კურსდამთავრებულები კი, მიიღებენ დასაქმების შესაძლებლობას.
აღმოაჩინეთ იდეალური ყავის მომზადების საიდუმლო ჩვენს ბარისტასთან ერთად!
ბარისტა არამ ოგანეზოვი 15 წელია რაც ყავის ინდუსტრიაშია. მისთვის ეს სფერო თავგადასავლებითა და ამოუწურავი შესაძლებლობებითაა სავსე. სწორედ ამიტომ არ წყვეტს წინსვლას ამ მიმართულებით და მუდმივად ეძებს ახალ საინტერესო გამოწვევებს.
2019-2022 წლებში ის საქართველოს ბარმენთა ასოციაციის ვიცე–პრეზიდენტი იყო.
2022 წლიდან მუშაობს ბარისტად JDE Professional-ის გუნდში.
2023 წელს კი SCA-ს სერტიფიცირება მოიპოვა.
პარალელურად, 6 წელია რაც ტრენერია და ეხმარება დაინტერესებულ ადამიანებს შეისწავლონ ყავის მომზადების ტექნიკები. მისი თეორიული თუ პრაქტიკული ცოდნა უკვე ათეულობით ადამიანს დაეხმარა ახალი პროფესიის დაუფლებაში და წარმატებული კარიერის დაწყებაში.
სწორედ არამი იქნება ჩვენი ბარისტას სკოლის ტრენერი, რომელიც აქტიურად დაგეხმარებათ სიახლეებით სავსე გზაზე.
ხანგრძლივობა: 2 დღე
1 დღე:
თეორია - ყავისა და ყავის სასმელების წარმოშობის ისტორია და კლასიფიკაცია
2 დღე:
პრაქტიკა - ესპრესოს ბაზაზე კლასიკური სასმელების მომზადება
230₾
ხანგრძლივობა: 5 დღე
1 დღე:
თეორია - ყავისა და ყავის სასმელების წარმოშობის ისტორია და კლასიფიკაცია
2 დღე:
პრაქტიკა - ყავის საფქვავის გასწორება
3 დღე:
პრაქტიკა - რძის ამოყვანა და რძიანი სასმელების მომზადება
4 დღე:
პრაქტიკა - ცივი ყავა
5 დღე:
გამოცდა
400₾
ხანგრძლივობა: 8 დღე
1 დღე:
თეორია - ყავისა და ყავის სასმელების წარმოშობის ისტორია და კლასიფიკაცია
2 დღე:
პრაქტიკა - ყავის საფქვავის გასწორება და ესპრესოს მომზადება
3 დღე:
პრაქტიკა - რძის ამოყვანა და რძიანი სასმელების მომზადება
4 დღე:
პრაქტიკა - ცივი ყავა
5 დღე:
თეორია - ობიექტის გახსნის ნაბიჯები / პერსონალის მართვა
6 დღე:
თეორია - ხარჯთაღრიცხვა და კალკულაცია
7 დღე:
თეორია - მენიუს შედგენა
8 დღე:
გამოცდა
500₾
დაინტერესების შემთხვევაში შეავსეთ განაცხადი
კომპლექსური გადაწყვეტა
ჩვენი შეთავაზება
JDE Professional არის…