
- ყავის აპარატი ბოლომდე არ ავსებს ყავას?
(იხ. აქ)
- ყავა არ არის ხელმისაწვდომი
(იხ. აქ)
- ყავის ნარჩენების მოსაცილებელი პროგრამული უზრუნველყოფა
(იხ. აქ)
- წყლის ცარიელი კონტეინერი, არ ათბობს წყალს?
(იხ. აქ)
- მიქსერის მილაკი აღარ ასხამს რძეს ან შოკოლადს?
(იხ. აქ)
- ყავის აპარატის ყოველკვირეული წმენდა აუცილებელია.
(იხ. აქ)

- ინფორმაცია მოგვიანებით დაემატება
გაყიდვების კონტროლი და უკონტაქტო გადახდა
ტელემეტრია ტელემეტრია მოწყობილობა ყავის აპარატზე, რომლის საშუალებითაც შესაძლებელია აღჭურვილობის საქმიანობის ონლაინ მონიტორინგი
ვიდეოყავისა და ინგრედიენტების გამოყენების მონიტორინგის განხორციელება
ყავის აპარატების პარკის უფრო ეფექტური გამოყენება, კონკრეტული მოდელის სიმძლავრისა და მისი მონტაჟის ადგილმდებარეობის გათვალისწინებით
შეკვეთის ოპერატიული დაგეგმარების ხარისხის გაუმჯობესება, ყავისა და ინგრედიენტების გადანაწილება
ყავის აპარატების გათიშვების შემცირება პასუხისმგებელი პირების ავტომატურად ინფორმირების წყალობით
ყველა საჭირო სტატისტიკის ონლაინ რეჟიმში მიღება და მონაცემების ანალიზი თითოეულ ყავის აპარატზე მისი ადგილმდებარეობის მიუხედავად
მარტივად და ეფექტურად!
ტელემეტრია - ყავის ბიზნესის დისტანციური მართვის საშუალებას იძლევა, ისევე მარტივად, როგორც მაგალითად მობილური საბანკო პროგრამა საშუალებას გაძლევთ გააკონტროლოთ თქვენი საბანკო ანგარიში ბანკში მიუსვლელად.
მომგებიანი და პერსპექტიული!
ტელემეტრია – ეს შესანიშნავი ინსტრუმენტია საკუთარი კლიენტების შესახებ ცოდნის მისარებად. სისტემა პრომო-აქციების და სპეც შეთავაზებების შედეგების მომენტალური მონიტორინგის საშუალებას იძლევა.
უსაფრთხოდ!
ტელემეტრიის საშუალებით, თქვენ ზუსტად იცით სად არის თქვენი ყავის დანადგარი განთავსებული, მუშა რეჯიმშია იგი თუ გამორთულია, ჩატარებული აქვს თუ არა ტექნიკური მომსახურება, რამდენი და რომელი სასმელი იქნა გაყიდული.
*ხელმისაწვდომია მხოლოდ კლიენტებისთვის, რომლებიც სარგებლობენ „JDE პროფეშენალის“ მომსახურებით
- რა არის და როგორ წარმოიქმნება ყავის ქაფი
(იხ. აქ)
- წყლის გავლენა ყავის ხარისხზე
(იხ. აქ)
- რა განსხვავებაა რძის ფხვნილითა და საღი რძით დამზადებულ სასმელებს შორის?
(იხ. აქ)
- რატომ აღიქმება ყავის სასმელი, როგორც მწარე ან მჟავე?
(იხ. აქ)
- ყავის რომელ სასმელშია ყველაზე მეტი კოფეინი?
(იხ. აქ)
- რით განსხვავდება არაბიკა და რობუსტასაგან, რომელი მარცვალია უკეთესი?
(იხ. აქ)
- როგორ შევაფასოთ ყავის სასმელის ხარისხი?
(იხ. აქ)
